SWING BC 10 U

A Brevibacterium casei egyike a sajtgyártás legfontosabb felületi baktériumainak, felszínt színező és tipikus ízt kialakító hatásának köszönhetően. A brevibaktérium kultúrák a hagyományos sajtgyártásból szelektált egytörzstenyészetek. Többféle sajttípushoz használható, ...
2000 - 5000 liter tejhez ajánlott
12.891Ft
(10.150Ft+ ÁFA)
A Brevibacterium casei egyike a sajtgyártás legfontosabb felületi baktériumainak, felszínt színező és tipikus ízt kialakító hatásának köszönhetően. A brevibaktérium kultúrák a hagyományos sajtgyártásból szelektált egytörzstenyészetek. Többféle sajttípushoz használható, így rúzzsal érő lágy sajthoz, penészes lágy sajthoz és vegyes kérgű lágy sajthoz. (A BC kultúrával készült sajtok tejes íz intenzitása magasabb, aroma intenzitása alacsonyabb, mint a BL-1 és BL-2 kultúrával készült sajtoké.) Narancsos-lilás felületi színt okoz. Adagolása 2 - 5U / 1000 liter tej vagy 100 kg sajt.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz