Védő kultúrák, védő enzimek

Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.
Rendezés:
  • Afilact (folyékony lizozim)
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Az Afilact termék természetes hatóanyaga a lizozim enzim, ami gátolja a sejtfallal rendelkező ...

    Nincs raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    32.283Ft
    (25.420Ft+ ÁFA)
  • FD-DVS FreshQ 4
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FreshQ® 4 védőkultúra természetes tejsavbaktérium törzsek keveréke, melyek a nem ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    18.211Ft
    (14.339Ft+ ÁFA)
  • FD-DVS FreshQ 2
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FreshQ® 2 védőkultúra természetes tejsavbaktérium (L. rhamnosus) törzsek keveréke, melyek ...

    Nincs raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    18.715Ft
    (14.736Ft+ ÁFA)

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz