Tejtermékek gyártása

Tejipari választékunkban elsősorban kistermelők, házi tejtermék-készítők számára kínálunk kis kiszerelésű termékeket, melyek felhasználásával tehén-, kecske- és juhtejből kiváló minőségű egészséges késztermék készíthető.Termékeink segítenek optimalizálni a termelési folyamatokat, növelni a kihozatalt és javítani a minőséget. Ezen élvonalbeli funkcionális termékek nagyszerű ízű tejtermékek előállítását teszik lehetővé.
  • Yogourmet kultúrák

    Kis kiszerelésű kultúrák rendszeres vagy alkalmi, saját célú joghurt és kefír készítéséhez.

  • Kultúrák

    Széleskörű kultúraválasztékunk lehetővé teszi, hogy vásárlóink tovább fejlesszék a fermentált tejtermékek minőségi és egészségügyi tulajdonságait. A friss-fermentált tejtermékek (pl. kefir, joghurt, tejföl, túró, stb.) gyártására szolgáló kultúráink segítenek Önnek optimalizálni a kívánt ízprofilt, elérni az optimális állományt, biztosítani a frissességet és csökkenteni a zsírtartalmat. Kultúráink továbbá lehetővé teszik, hogy csökkentsék, vagy megszüntessék a különböző adalékanyagok, mint például tartósítószerek, stabilizátorok használatát.

  • Laktóz bontó enzimek

    Laktáz enzimek: a tejben levő laktóz elbontására alkalmas termékek. Alkalmazástól függően különböző termékek állnak rendelkezésre.

  • Védő kultúrák, védő enzimek

    Védőkultúráink egyik nagy családja, a FreshQ védőkultúrák, kiváló védelmet nyújtanak a nem kívánatos penészek és élesztők növekedése ellen a fermentált tejtermékekben. Természetes tartósítószerként, segítik a termékek minőségének megőrzését, hosszabb eltarthatóságot biztosítanak még a felbontás után is. Védőenzimünk hatóanyaga a lizozim enzim, amely természetes tartósítószerként, kiválóan gátolja bizonyos Gram-pozitív baktériumok, köztük az érlelt sajtok vajsavas -, késői puffadását okozó Clostridiumok szaporodását. Az enzim nem befolyásolja a tejsavbaktériumok szaporodását.

  • Folyékony füst

    Természetes füstaromák vizes oldata, melyet vegyes keményfák kontrollált pirolízisével nyernek, további feldolgozással, annak érdekében, hogy a hagyományos párás füst aromáját legjobban megközelíthessék.

Rendezés:
  • Valiren C 230 MT
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A Valiren C230 MT intenzíven savanyító, sok gázt és aromát termelő, fagyasztva szárított ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    2.562Ft
    (2.017Ft+ ÁFA)
  • FLAV-ANTAGE BLIC rúzskultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FLAV-ANTAGE BLIC a rúzzsal érő lágy- és félkemény sajtok készítéséhez szükséges ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    6.852Ft
    (5.395Ft+ ÁFA)
  • FLAV-ANTAGE GCB Geotrichum kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A FLAV-ANTAGE GCB egyes tradicionális francia sajtok gyártásához szükséges Geotrichum candidum ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    7.908Ft
    (6.227Ft+ ÁFA)
  • VELV-TOP PC R fehérpenész kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A VELV-TOP PC R hagyományos sajtgyártásból szelektált, Camembert és Briesajtok gyártásához ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    5.262Ft
    (4.143Ft+ ÁFA)
  • VELV-TOP PC TN fehérpenész kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A VELV-TOP PC TN hagyományos sajtgyártásból szelektált, Camembert és Brie sajtok ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    4.738Ft
    (3.731Ft+ ÁFA)
  • Renmax 600 XL tejoltó enzim 1 kg
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A Renmax 600 XL egy tisztított, szabványosított, fermentációval (Aspergillus niger var. awamori ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    11.236Ft
    (8.847Ft+ ÁFA)
  • Mayozyme 9000 L lizozim védőenzim 1 kg
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A folyékony Mayozyme termék természetes hatóanyaga a lizozim enzim, ami gátolja a sejtfallal ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    22.023Ft
    (17.341Ft+ ÁFA)
  • Yogourmet probiotikus joghurt kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Probiotikus törzseket tartalmazó, fagyasztva szárított kultúra, tasakonként 1 liter joghurt ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    2.309Ft
    (1.818Ft+ ÁFA)
  • Yogourmet joghurt kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Fagyasztva szárított kultúra, tasakonként 1 liter joghurt készítéséhez.

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    1.558Ft
    (1.227Ft+ ÁFA)
  • Yogourmet kefír kultúra
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Fagyasztva szárított kultúra, tasakonként 1 liter kefir készítéséhez.

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    2.108Ft
    (1.660Ft+ ÁFA)
  • Valiren C 400 MT
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    A Valiren C400 MT kevert mezofil és termofil törzsekből álló, fagyasztva szárított ...

    Nincs raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    3.004Ft
    (2.365Ft+ ÁFA)
  • Valiren M 100
    Új termék
    {##ACTION_PERCENT}% Akció
    Kifutó termék
    Termofil tejsavbaktérium-kultúra, mely Streptococcus thermophilus törzseket tartalmaz, fagyasztva ...

    raktáron

    Legkisebb kiszerelés egységára
    3.004Ft
    (2.365Ft+ ÁFA)

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz