Naturen Prémium 145

A Naturen állati eredetű folyékony oltó: borjak és szarvasmarhák oltógyomrából kivont oltóenzimek tiszta szabványosított oldata. A kappa-kazeinre specifikus hasító hatással bíró tejalvasztó enzimeket tartalmaz, melyek hatására nagyon jó alvadék képződik.
Termék név
Kiszerelési egység leírása
Raktárkészlet
Naturen Prémium 145 (1 liter)
kb. 3 300 liter tejhez elegendő
raktáron
30.994Ft
(24.405Ft+ ÁFA)
Naturen Prémium 145 (5 liter)
kb. 16 500 liter tejhez elegendő
raktáron
124.835Ft
(98.295Ft+ ÁFA)
A Naturen állati eredetű folyékony oltó: borjak és szarvasmarhák oltógyomrából kivont oltóenzimek tiszta szabványosított oldata. A kappa-kazeinre specifikus hasító hatással bíró tejalvasztó enzimeket tartalmaz, melyek hatására nagyon jó alvadék képződik. Általános fehérjebontó aktivitásának jelentős befolyása van a sajt ízének és szerkezetének kialakulására is. A Naturen sárgás vagy borostyánszínű folyadék, jellegzetes szaggal. Színe gyártásonként eltérő lehet, amely azonban nem befolyásolja az alvasztó hatását. Adagolása 30 ml/100 liter tej.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz