FD-DVS Whitedaily 51

A WhiteDaily 51 mezofil és termofil törzseket fagyasztva szárított formában tartalmazó kevert kultúra. Jó aromatermelő, de nem termel széndioxidot. A kultúrát krémsajtok, illetve észak balkáni típusú krémfehér sajt gyártásához használják.
Termék név
Kiszerelési egység leírása
Raktárkészlet
FD-DVS Whitedaily 51 (50u)
500 liter tejhez ajánlott
raktáron
7.795Ft
(6.138Ft+ ÁFA)
FD-DVS Whitedaily 51 (10x50u)
10 x 500 liter tejhez ajánlott
Nincs raktáron
47.028Ft
(37.030Ft+ ÁFA)
A WhiteDaily 51 kultúra a mezofil Lactococcus törzseken kívül termofil Streptococcus thermophilus és joghurt (Lactobacillus delbrueckii subsp.. bulgaricus) törzseket is tartalmaz, fagyasztva szárított formában. Jó aromatermelő, de nem termel széndioxidot. A kultúrát krémsajtok, illetve észak balkáni típusú krémfehér sajt gyártásához használják. A termelési folyamattól függően az állomány kemény lesz néhány lyukkal, vagy zárt. 1 tasak, 50 U (unit) kultúra 500 liter tejhez elegendő.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Csiszár József utca 1.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz