FD-DVS PS-1

Szelektált propionsav-baktérium kultúra (Propionibacterium freudenreichii). A fagyasztva szárított kultúrát elsősorban svájci típusú sajtok, pl. ementáli, gruyére, greve stb... gyártásához alkalmazzák, ahol a jellegzetes propionsavas aroma és a nagyméretű lyukképződés fontos.
5 000 - 50 000 liter tejhez elegendő, sajttípustól függően
43.689Ft
(34.401Ft+ ÁFA)
Szelektált propionsav-baktérium kultúra (Propionibacterium freudenreichii). A fagyasztva szárított kultúrát elsősorban svájci típusú sajtok, pl. ementáli, gruyére, greve stb... gyártásához alkalmazzák, ahol a jellegzetes propionsavas aroma és a nagyméretű lyukképződés fontos. Önmagában nem használják, pl. Streptococcus thermophilus, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus és LD kultúrák mellé adagolják. A propionsav-baktériumok a laktátot fermentálják, ennek eredményeként propionsav és nagy mennyiségű CO2 képződik. A propionsav-baktériumok lassan szaporodnak a tejben és alacsony a proteolitikus aktivitásuk. Egy tasak tartalma 5000 -– 50 000 L tej beoltásához elegendő, sajttípustól függően.

Termékismertető

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz