SWING LAF-3

A LAF-3 a Debarymyces hansenii élesztő egytörzs kultúrája. A törzs a kefirben a vajas íz jegyeit erősíti, enyhe élesztős íz és gyenge szén-dioxid termelés mellett. Mezofil és termofil tejsavbaktérium-kultúrákkal kombinálva használhatjuk kefir típusú termékek gyártásához.
5000 liter tejhez ajánlott
13.513Ft
(10.640Ft+ ÁFA)
A LAF-3 a Debarymyces hansenii élesztő egytörzs kultúrája. A törzs a kefirben a vajas íz jegyeit erősíti, enyhe élesztős íz és gyenge szén-dioxid termelés mellett. Mezofil és termofil tejsavbaktérium-kultúrákkal (pl. CHN-22 vagy XPL-1) kombinálva használhatjuk kefir típusú termékek gyártásához. Az élesztők lényegesek a felületi kultúrával érő sajtoknál is. A sajtfelület semlegesítésével serkentik a felületi savérzékeny - pl. Brevibacterium linens - kultúrák növekedését. Adagolása 2U/1000 liter tej.

Termékismertető

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz