Az idei évtől fűszernövény szárítmányokkal és fűszerkeverékekkel bővítjük termék palettánkat.

 

Beszállító partnerünk a németországi Lay Gewürze GmbH, egy több mint 100 éves családi vállalkozás, dél Türingiában. A cég több mint 130 alkalmazottal dolgozik, gyártó kapacitása alapján közepes méretű cégnek számít. A közelmúltban új fűszer malmot üzemeltek be és bővítettek folyékony termékgyártó kapacitásukat. Termékeiket közel 50 országba exportálják. IFS minőségbiztosítási rendszert működtetnek, termékeik bio, kóser és halal minőségben is elérhetőek. Főbb termékcsoportjaik a szárított fűszerek, fűszerkeverékek por és folyékony formában, funkcionális keverékek por és folyékony formában, fűszerkivonatok és aromák.

Széles termékválasztékukból néhány népszerű keveréket elérhetővé teszünk webshopunkban, kifejezetten kisebb vásárlóink számára kialakított kis kiszerelésben is. Ezek a Tzatziki fűszerkészítmény, Kéthagymás fűszerkeverék krémsajthoz, Metélőhagyma karikák, Puszta fűszerkészítmény, Zöldfűszerkészítmény „creme legere”, Provance típusú fűszerkeverék, illetve a Magyaros fűszerkészítmény krémsajthoz. Amennyiben készülő fejlesztéséhez más típusú fűszer keveréket vagy szárítmányt keres vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon és megpróbálunk segíteni.

Rendeléseit a megszokott rendeles@mtki.hu címen várjuk. Tapasztalatát termékeinkkel kapcsolatban kérjük ossza meg velünk.

A portfólió az alábbi linken keresztül közvetlenül elérhető: https://mtkiwebaruhaz.hu/fuszerek

 

Rólunk

 Az MTKI Kft. több mint 115 éves tejipari kutatói múlttal rendelkező, állami tulajdonban levő cég. Az évek során e tevékenységhez kapcsolódóan alakultak ki egyéb tevékenységi területeink, amelyek mára átfogják a teljes élelmiszeripart, az étrend-kiegészítő és kozmetikai ipart is.

Bővebben

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Email: rendeles@mtki.hu

Kosár tartalma
Pénztárhoz